YINYOGAUTBILDNING

Childspose.jpg
 
 

50H YINYOGA-UTBILDNING 7-9 NOVEMBER, GÖTEBORG

Yin Yoga består av ett fåtal positioner som praktiseras mestadels sittande eller liggande. Yin Yoga är en kraftfull, kompletterande yogaform till den mer fysiska yang-yogan. Yinyogan är enkel, men inte lätt samt utmanar genom sin stillhet, sin terapeutiska förmåga och deltagarens möte med sig själv på mattan.

Att undervisa eller praktisera Yin Yoga ger en möjlighet att utforska delar av oss själva som vanligtvis kanske inte får så mycket utrymme.

Under den här 50h utbildningen - som framförallt är öppen både för dig som vill undervisa i yin, läggs mycket fokus på anatomi, att förstå bindväven/fascians uppgifter i kroppen samt hur man främjar en individanpassad utövning.

Den här utbildningen passar dig som redan undervisar i yoga och vill komplettera med en fördjupning inom yinyoga. Den kan även vara lämplig för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning.

Målet är att du efter utbildningen ska kunna designa och leda yinyogaklasser på ett professionellt sätt med god kännedom om yinyogans positioner och principer.

Efter avslutad kurs och inlämnade hemuppgifter, erhålles ett certifikat för grundutbildning 50h.

Kursmanual ingår i priset - extra litteratur tillkommer.

Lärare:

Sam Aziz /Monika Björn /Peter Niemelä

Tider: 
torsdag - söndag 09.00-17.00

Pris:

9.500:- ink.moms

Boka:

Betala in anmälningsavgiften 2.500:- på bg 222-9029. Uppge “namn + e-postadress + yinyoga”

Maila din anmälan - namn, e-postadress, kursnamn och fakturaadress - till monika@monikabjorn.se

Faktura på slutbeloppet skickas till din epostadress.

Vänligen observera att anmälan är bindande.

VAD TIDIGARE ELEVER SÄGER OM YOGA247s YINYOGAUTBILDNING:

”Påläst, kunnigt, professionellt med en god balans mellan det spirituella/mellanmänskliga och det mer “påtagliga” kunnandet (anatomi, erfarenhet osv). Är så otroligt nöjd med att ha valt denna utbildning som min ingång - tack Sam, Monika & Peter!” - Camilla

“Det finns en enorm kompetens hos Sam, Monika och Peter!
Sams närvaro och trygghet har gjort yinyogan mer tillåtande för mig. Bra struktur på avsnitten/indelningen av positioner med många alternativ. Bra kurslitteratur som kommer att hålla. Älskar avsaknaden av “flum”.
-
Maria

”Ytterst tacksam för Sams värme och starka närvaro. Tacksam mot Sam, Monika och Peter som delat med sig av sina kunskaper. Har fått en jättefin grund - en fin start på min yinyogaresa”
- Eva

“Tack för en inspirerande yinhelg! Känner att jag har fått lite andra ingångsvinklar i yinyogan med många tips som jag kommer ta med mig i mitt praktiserande” - Anna

”Bra tempo på informationen, kändes som man hängde med och förstod allt. Hela tiden öppet för frågor. Bra pedagogik och kursinnehåll. Välplanerat utan att vara fyrkantigt.” - Anonym