Helkropp.jpg
 
 
--_B158409-Krigare 1.jpg
 

Om Monika Björn

Monika har mer än 20 års erfarenhet i träningsbranschen och är en av Sveriges mest välkända träningsprofiler. Monika brinner för att undervisa/lära ut och håller regelbundet i yogalärar- /instruktörsutbildningar av olika slag. Hon är uppskattad för sina fysiskt/mentalt utmanande klasser, dit alla nivåer är välkomna så länge man är redo att ”do the work”.

Monika har en fil.kand i idrottspedagogik/idrottsvetenskap samt ett högskolediplom i psykologi från Göteborgs Universitet. 

Monika släppte sin första bok Yoga för dig som tränar (Norstedts) i januari 2017. Monika är utbildad i ett flertal yogaformer och har långt över 500 lärarledda timmar i bagaget. Mängden utbildningar till trots, fortsätter hon årligen att vidareutbilda sig i både yoga och annan träning.

Monika är delägare till den kända hot yoga formen Hot MOJO® och en av upphovskvinnorna till ”Yoga for Athletes”, yogaklassen som finns att tillgå på över 100 SATS anläggningar i Norden. I sin roll som PT tränar Monika allt från motionärer till elitidrottare.

 

Om Peter Niemelä:
Peter Niemelä har jobbat heltid med friskvård i över 20 år och som osteopat sedan 2001.

Efter avslutad universitetsexamen i England var Peter verksam som osteopat på olika kliniker runt om i Europa fram till 2006 då han återvände till Sverige.

Väl tillbaks i Göteborg startade Peter mottagning och jobbade även som klinikchef på Osteopathögskolan i Göteborg.

Peter har yogat och mediterat regelbundet sedan början av 2000-talet och har både praktiserat för (och behandlat) några av de största namnen inom både yoga och träning.

I dag finns Peter på Linnégatan Fem i Göteborg där han jobbar med både behandlingar och träning. Peter behandlar/tränar allt ifrån kontorsarbetande till elitidrottare.