UTVÄRDERINGAR

yogagamesgbg_2018-1526.jpg
 
 

VAD TIDIGARE ELEVER SÄGER OM YOGA247 200H:

 

"Jag förväntade mig att utbildningen skulle hålla hög nivå och vara utvecklande, professionell och pedagogisk, men verkligheten överträffade alla mina förväntningar med råge. Utbildningen har gjort mig till en yogalärare men också utvecklat mig på flera andra nivåer, bl. a vad gäller min egen kroppskännedom och i min yrkesroll samt affärsmässigt. Den här resan har varit helt fantastisk. Jag är otroligt tacksam över att ha fått delvis hårda krav ställda på mig, men också att utbildningen hela tiden varit anpassad till var vi deltagare har befunnit oss och haft behov av. Tack för allt!"
- Christine M

"Jag är så glad att jag har tagit detta steget!
Utbildningen var helt rätt för mig gällande nivå, inriktning & tempo. Innan vi började var jag osäker på om jag verkligen skulle kunna bli en yogalärare, om jag hade det som krävs. Vi har handgripligen verkligen fått träna på att undervisa från första helgen! Och tvingats göra det man var rädd för-omedelbart. No mercy! Detta har gjort att min och övriga deltagares utveckling har varit fantastisk!
Jag har upptäckt att jag älskar att undervisa, att jag kan bli en lärare på riktigt! Jag har växt som människa som snart 45-åring lärt mig något nytt!
Monika är en fantastisk coach, inget skitnack utan ger ärlig och konkret feedback och ställer nåbara mål. Att vi även lagt mycket tid på anatomi och skadeförebyggande undervisning istället för "flum", gör oss till moderna yogalärare för moderna människor. Tack!" 

- Charlotta S

"Yoga247s lärarutbildning har för mig varit en utvecklande och lärorik resa där jag har fått en plattform att bygga vidare på. Mycket kompetenta lärare och själva kursen/utbildningen är pedagogiskt upplagd. Jag har fått en grundlig utbildning i anatomi och biomekanik. Monika har med sin långa erfarenhet delat med sig av sin kunskap på ett stålande sätt. Att vi har varit en mindre grupp har gjort hela utbildningen mer personlig. Mycket nöjd och lite ledsen över att tiden gick så fort."
- Richard E

"Jag är jätteglad att jag tog beslutet att anmäla mig till den här utbildningen. När jag anmälde mig var jag mest nyfiken på att fördjupa mig i yogan och jag gillade Monikas klasser och synsätt på träning och hälsa. Under utbildningens gång har vi fått tydliga och handfasta råd för att instruera och vi har tvingats ut att prova våra kunskaper praktiskt efter första tillfället och under hela kursen. Nu känner jag mig peppad att börja leda klasser." 
- Susanne A

"Jag gillade att alla "slängdes i det kalla vattnet och förväntades kunna simma" vad gällde instruerandet, dvs start vid första tillfället (men med armpuffar).
Bra innehåll och upplägg.
Som "van" instruktör behöver deltagarna vara medvetna om att det är en blandad grupp och att vara öppen för att lära även av dem som inte har instruerat förut. Det är oerhört lärorikt att bli medveten om hur det var "i början". De behöver även vara medvetna om att de inom olika områden även kommer att känna sig som nybörjare. Var och en har alltid något att lära. Monika och Peter är en superbra kombo!
Tack!"

- Catrin R

"Hela utbildningen har varit extremt välplanerad, strukturerad och väl genomtänkt från dag ett. Jag är överväldigad över utbildningen och kommer att rekommendera den från hjärtat. Älskar att Monika är rak och tydlig och superskarp i öron/ögon till vad vi gör."
- Maria G L

"Helt fantastisk utbildning fylld med personliga utmaningar. Till en början kändes det väldigt stressigt med massor att göra, men personligen blev det en grym utmaning.  Fokuset på anatomi har varit stort, vilket jag har gillat."
- Oliver L

VAD TIDIGARE ELEVER SÄGER OM YOGA247 YINYOGAUTBILDNING:

 “En enorm kompetens hos Sam, Monika och Peter!
Sams närvaro och trygghet har gjort yinyogan mer tillåtande för mig. Bra struktur på avsnitten/indelningen av positionerna med många alternativ. Bra kurslitteratur som kommer att hålla. Älskar avsaknaden av “flum”.
-
Maria

”Ytterst tacksam för Sams värme och starka närvaro. Tacksam mot Sam, Monika och Peter som delat med sig av sina kunskaper. Har fått en jättefin grund - en fin start på min yinyogaresa”
- Eva

“Tack för en inspirerande yinhelg! Känner att jag har fått lite andra ingångsvinklar i yinyogan med många tips som jag kommer ta med mig i mitt praktiserande” - Anna

”Påläst, kunnigt, professionellt med en god balans mellan det spirituella/mellanmänskliga och det mer “påtagliga” kunnandet (anatomi, erfarenhet osv). Är så otroligt nöjd med att ha valt denna utbildning som min ingång - tack Sam, Monika & Peter!” - Camilla

”Bra tempo på informationen, kändes som man hängde med och förstod allt. Hela tiden öppet för frågor. Bra pedagogik och kursinnehåll. Välplanerat utan att vara fyrkantigt.” - Anonym