Namn *
Namn
 

Föranmälan: Intresseanmälan görs genom att fylla i och skicka in formuläret till vänster. 
Du kommer att få ett ansökningsformulär skickat till dig för att försäkra oss och dig om att detta är rätt utbildning för dig. Om vi tror att det finns andra yogalärarutbildningar på marknaden som kommer att passa dig bättre, så kommer vi att rekommendera dig dit.

Pris: 44.500:- ink. 6% moms.
Priset inkluderar all undervisning och manual. Extra kurslitteratur tillkommer. Litteraturlista mailas ut ca 2 månader innan kursstart. 

Bokning: Efter att du har blivit antagen på utbildningen, betalar du in 4.450:- i anmälningsavgift till bg. 222-9029 för att säkra din plats. Anmälan är bindande. Restbeloppet faktureras till 3 månader innan första kurstillfället. 

Ingen återbetalning görs, men vid uppvisande av läkarintyg kan man efter överenskommelse avsluta utbildningen vid ett senare utbildningstillfälle så länge plats finns.


Avbokningsregler:
Efter att du har blivit antagen på utbildningen, betalar du in 4.450:- i anmälningsavgift till bg. 222-9029 för att säkra din plats. Anmälan är bindande. Restbeloppet faktureras till 2 månader innan första kurstillfället. 
Om kortare tid än 2 månader återstår till första kurstillfället faktureras slutbeloppet med 10 dagars betalningstid.
Ingen återbetalning görs, men vid uppvisande av läkarintyg kan man efter överenskommelse avsluta utbildningen vid ett senare utbildningstillfälle så länge plats finns och garanteras ej.