Back to All Events

Yoga247 50H YINYOGA-UTBILDNING 7-9 NOVEMBER


Yogakurs.JPG

Yin Yoga består av ett fåtal positioner som praktiseras mestadels sittande eller liggande. Yin Yoga är en kraftfull, kompletterande yogaform till den mer fysiska yang-yogan. Yinyogan är enkel, men inte lätt samt utmanar genom sin stillhet, sin terapeutiska förmåga och deltagarens möte med sig själv på mattan.
Att undervisa eller praktisera Yin Yoga ger en möjlighet att utforska delar av oss själva som vanligtvis kanske inte får så mycket utrymme.

Under den här 50h utbildningen - som framförallt är öppen både för dig som vill undervisa i yin, läggs mycket fokus på anatomi, att förstå bindväven/fascians uppgifter i kroppen samt hur man främjar en individanpassad utövning.

Den här utbildningen passar dig som redan undervisar i yoga och vill komplettera med en fördjupning inom yinyoga. Den kan även vara lämplig för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning.

Målet är att du efter utbildningen ska kunna designa och leda yinyogaklasser på ett professionellt sätt med god kännedom om yinyogans positioner och principer.

Efter avslutad kurs och inlämnade hemuppgifter, erhålles ett certifikat för grundutbildning 50h.
Kursmanual ingår i priset - extra litteratur tillkommer.

Lärare:
Sam Aziz /Monika Björn /Peter Niemelä

Tider:
torsdag - söndag 09.00-17.00

Pris:
9.500:- ink.moms

Examinerade Yoga247-lärare erhåller 10% rabatt på kurspriset.

Boka:

Betala in anmälningsavgiften 2.500:- på bg 222-9029. Uppge “namn + e-postadress + yinyoga”
Maila din anmälan - namn, e-postadress, kursnamn och fakturaadress - till monika@monikabjorn.se
Faktura på slutbeloppet skickas till din epostadress.
Vänligen observera att anmälan är bindande.